Filters
Søg

Vælg Din 1. Aktive Olie

Sorter efter
CC0008

Acai-bær Olie Øko.

Acai bærene går ind under superfood, det er en af de meste kraftfulde antioxydanter til hudpleje. En luksus olie rig på omega 6,9, B1, B2, B3, C og E. Olien føles fløjsblød mod huden, øger elasticiteten og udsætter hudens ældningstegn.
DKK
CC0009

Agurke-frø Olie

Koldpresset olie fra Agurke frø, olien er meget mager og letoptagelig derfor egner den sig super fint til en roll om efter rens. Agurkefrø olien er rigtig god til acne og den unge hud-pleje.
DKK
CC0010

Borago Olie Øko.

Borago olien indeholder 23 % GLA som er god til den tørre hudtype. GLA styrker hudbarrieren især for sarte, irritereret og tørre hudtyper.
DKK
CC0012

Hindbærkerne Olie Øko.

Hindbærkerne olie formår at skabe en lipid barrierre, som yder huden optimal beskyttelse også overfor skadelige UV. Olien har anti flammatoriske og helende effekt og god til hudtyper som eksem, psoreasis og andre hudforandringer.
DKK
CC0013

Hybenkerne Olie Øko.

Hybenkerne olien er meget rig på C-vitamin og pænt indhold af E-vitamin, hjælper med at reducere de fine linier og er især god til ar. Smør gerne flere gange dagligt med 1-2 dr ren E.vitamin blandet ren i olien evt. i en roll on 10 ml.
DKK