Filters
Søg

Vælg En Base Olie

Sorter efter
CC0001

Jojoba Olie Øko.

Jojobaolie er en af de få olier som ligger tæt op ad hudens egen struktur, og derfor bliver meget let optaget i huden. Den hjælper i øvrigt de andre aktive olie med at optages bedre i huden. Da Jojoba olien er specielt beskyttende, er den rigtig god til folk som arbejder udendørs og til dem der er udsat for forurening.
DKK
CC0002

Macadamia Olie Øko.

Macadamianød olien er en middelfed olie og er en af de mest regenererende olier, den er meget letoptagelige og er kendt for at være suveræn til at heale ar, solskader og andre hudirritationer og gør huden blød og smidig.
DKK
CC0015

Tidsel Olie Øko.

Rig på fedtsyrer, vitaminer, proteiner og mineraler. Den kan bruges til alle hudtyper men er især godt til fedtet og uren hudtyper. Tidsel olie er en non comedonic oil, hvilket betyder den tilstopper ikke hudens porer til, så den udvikler bumser/urenheder.
DKK
CC0016

Tigernød Olie Øko.

Tigernød olien er ret ny på markedet og ser ud til at være en interessant olie. Den har højt indhold af olie syre, fedtsyre og ikke mindst E-vitamin. Velegnet til tør, moden, sensitiv , eksem og andre hudændringer.
DKK