Filters
Søg

Custom-made Face Oil

Min passion er skønhed, rene råvarer og gerne økologi. Derfor har jeg valgt I kan lave jeres HELT egen ansigt olie. Man vælger simpelthen, hvilken flaske man ønsker at købe derefter skal man vælge en base olie, en til to aktive olier og en æterisk olie samt 2 dr E-Vitamin. I må også gerne blande to olier fra samme kategori eller 1-2 ren aktiv olie i en 10 ml.

Sorter efter
CC0004

Ansigtolie Glas flaske med pipette 10 ml.

10 ml klar glas flaske tilhørende glaspipette med hvid blød plasttop og bambuskant. Disse pipetter er ikke fremstillet i Kina men af en Europæisk producent, der kun bruger bambus der er dyrket uden kemi, dvs. uden sprøjtning med diverse pesticider. I 10 ml. flasken foreslår jeg kun én aktiv olie måske to. men brug 10 ml som en antioxydant boost til din serum/creme.
119 DKK
CC0005

Ansigtolie Glas Flaske med pipette 30 ml.

Sort Glasflaske i 30 ml med pipette. Husk at vælge hvilken olier du ønsker i din 30 ml flaske. En base, 2 stk. aktive olier og evt æterisk duft olie + E vitamin.
229 DKK
CC0003

Ansigtolie Glas Roll On 10 ml.

10 ml roll on er i klar glas med hvidt låg. Super god måde at have sine ansigtolie, fordi man undgår iltning, og bakterier til olierne. Også er det svært at overdoserer ved brug. Den fåes med plastikkugle eller med alukugle. Hvis du har et ønske, hvilken kugle du ønsker så skriv det i bemærkning sidst i din bestilling. I 10 ml. flasken foreslår jeg kun én aktiv olie måske to. men brug 10 ml som en antioxydant boost til din serum/creme.
129 DKK
CC0006

E-Vitamin Tochopherol

Naturligt fedtopløseligt vitamin bruges til at forbedre holdbarheden i din olie og E vitamin er også en stor antioxydant. Denne E vitamin er cosmos certificeret, cosmos er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik som bruges mere end i 45 lande.
DKK
CC0001

Jojoba Olie Øko.

Jojobaolie er en af de få olier som ligger tæt op ad hudens egen struktur, og derfor bliver meget let optaget i huden. Den hjælper i øvrigt de andre aktive olie med at optages bedre i huden. Da Jojoba olien er specielt beskyttende, er den rigtig god til folk som arbejder udendørs og til dem der er udsat for forurening.
DKK
CC0002

Macadamia Olie Øko.

Macadamianød olien er en middelfed olie og er en af de mest regenererende olier, den er meget letoptagelige og er kendt for at være suveræn til at heale ar, solskader og andre hudirritationer og gør huden blød og smidig.
DKK