Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Hemp Nation

Sort by
Display per page
AG40592

Hemp Nation Hydrate by G Gentlemen 535 ml

Ultra fugtgivende letvægts formel med DermaDark Bronzere, der fremmer hudens naturlige brune farve. Indeholder ColorGuard Tattoo Technology, der beskytter tatoveringer mod afskalling og blegning.
Unik duftneutral farveforstærker, der fremmer hudens naturlige melanin produktion. Naturlig fugtkilde til huden. Kokosvand er rig på næringsstoffer og vitaminer, bl.a. C-vitamin, som bidrager til collagen produktionen i huden. Foruden dette er kokosvand også rig på antioxidanter, som har en beskyttende og udrensende effekt på affaldsstoffer i huden.
Koffein har en fornyende og energigivende effekt på huden. Hjælper til at tone og forfine hudens overflade, for en sund og velplejet ud. Medicinsk plante som fremmer hudens naturlige opheling. Har en unik evne til at forsegle fugten i huden, hvilket bevirker at hudens fugtindhold holdes i balance.
Duftnoter: Appelsin, bergamot og cedertræ – rå og dyb duft.
249 DKK
40099

Hemp Nation Pomaberry Lotion 535 ml

Granatæble, acai bær og goji bær tilfører huden fugtgivende antioxidanter. Superfrugter der reducerer irritation og inflammation i huden, og bevirker at huden føles beroliget og i balance.
Soft Focus Effect: Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker.
Duftnoter af fersken, citrus, melon og æble - mild og blød duft
199 DKK
AG40201

Hemp White Peach & Hibiscus Body wash 235 ml.

Hampefrøolie, Rig på antioxidanter, Vitaminer og mineraler.
Bevarer fugten i huden, Mild rensende uden sulfater, Beskytter din kulør, skøn og frisk duft.
Hvid fersken: Højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle hudstruktur, mens huden beskyttes mod miljømæssige stressfaktorer. Cellefornyelsen forbedres og huden får en flot glød.
Hibiscus Ekstrakt: Højt næringsindhold i form af vitaminer og mineraler. Duftnoter: Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.
199 DKK
AG40200

Hemp White Peach & Hibiscus Lotion 535 ml.

Nærende trio af sheabutter, jojoba og glycerin. Hampefrøolie, Rig på essentielle fedtsyrer, Med vitamin A, E og B5, Rig på antioxidanter.
Højt indhold af antioxidanter, som hjælper med at forbedre den generelle hudstruktur, mens huden beskyttes mod miljømæssige stressfaktorer.Cellefornyelsen forbedres og huden får en flot glød
Mikrosfærer reflekterer lys og derved mindskes synligheden af fine linjer og rynker. Fersken, mandarin og ananas – sød og frisk duft.
199 DKK