Welcome to our fashion store!
Filters
Search

NORDIC BIO BRUSH

Sort by
5704310014614

Bio Brush med vildsvinehår Fersken

Det perfekte redskab til, at give groft og tørt hår en flot glans, gøre det blødt og medgørligt.
Giver en fantastisk og nærnsom udregning, da børsten ikke hiver i håret, men beskytter det mod, at knække og spalte. Vildsvinehårerne stimulerer og masserer hovedbunden, så hårets naturlige olier fordeles i hele håret.
169 DKK
1000501

Nordic Coconut Brush mini

NORDIC COCONUT BRUSH er lavet af BIO plast og kokosfibre, som er et naturligt biprodukt fra høsten af kokosnødder. Fibrene sidder uden på nøddeskallen indtil nødderne høstes. Materialet er ikke kun bæredygtigt, fordi det er naturligt. Selve dyrkningen er også meget lidt miljøbelastende, da samme palme kan producere nye fibre år efter år. Coconut brush har den egenskab, at den er 100% genanvendlig. Skriv i bemærkning, hvis du ønsker en bestemt farve. Den findes i lysbrun & mørk brun
99 DKK
1000502

Nordic Coconut Brush stor

NORDIC COCONUT BRUSH er lavet af BIO plast og kokosfibre, som er et naturligt biprodukt fra høsten af kokosnødder. Fibrene sidder uden på nøddeskallen indtil nødderne høstes. Materialet er ikke kun bæredygtigt, fordi det er naturligt. Selve dyrkningen er også meget lidt miljøbelastende, da samme palme kan producere nye fibre år efter år. Coconut brush har den egenskab, at den er 100% genanvendlig. Skriv i bemærkning, hvis du ønsker en bestemt farve. Den findes i lysbrun & mørk brun.
129 DKK