Welcome to our fashion store!
Filters
Search

Voesh

Sort by
VPC507GLD

Pedi in a box 5 step Spa, golden glimmer

Den ultimative luksus.
Giver et smukt gyldent look, som giver de smukkeste sommerfødder og ben. Kittet består af 5 skønne produkter, som er individuel pakket. De tilfører huden masser af fugt og næring og er med en svag duft af vanille. Er et rent vegansk produkt.
59 DKK
VPC507UCN

Pedi in a box 5 step Spa, unicorn glimmer

Den ultimative luksus.Giver huden et flot skinnede look, som giver de smukkeste sommerfødder. Kittet består af 5 skønne produkter, som er individuel pakket. De tilfører huden masser af fugt og næring og er med en svag duft af fersken. Er et rent vegansk produkt.
59 DKK
VPC208CHL

Pedi in a box Deluxe 4 step, charcoal detox

Pedi in a Box deluxe, 4 step. Charcoal Power Detox
Pulveret fra aktivt kul har en udrensende effekt og kan fjerne skadelige toksiner, bakterier, urenheder og andre partikler, som dækker hudens overflade. Kan også have en gavnlig virkning på hudproblemer såsom acne.
49 DKK
VPC307RBS

Pedi in a box O2 Bubble Spa, raspberry sorbet

Sættet består af fodbadesalt og sugar scrub og BUBBLE mask – glæd dig til oxygenmasken som giver den skønneste boblende effekt, afslut med fodcremen og nyd følelsen af forårsfødder
Voesh O2 Bubbly Spa – Raspberry Sorbet er en frisk hindbærduft…
59 DKK
VFP101LVR

Peeling Socks

Intensiv fodpeeling - den unikke peeling som giver lækre bløde fødder.
Med indhold af naturlige og sikre syrer, som stammer fra frugt, mælk, og sukkerrør (AHA / BHA) til afskalning af forhorning og døde hudceller på fødderne for at give dem en fin glat hud.
170 DKK